Horari

De dilluns a divendres de 8h a 21h. No tanquem al migdia!

Política de cancel·lació

A Més Salut oferim un servei que funciona amb cita prèvia, per això s'envia un mail recordatori 48 h abans de la cita programada. En aquesta reserva, no només s'està reservant les nostres mans sinó també el nostre temps i la nostra disponibilitat per altres pacients.

 

Tots els nostres pacients entenen i accepten les condicions que a continuació exposem a partir del moment que se'ls hi dona hora presencialment, per mail, per whatsapp o via telefònica.

 

  • Els canvis de cites o cancel·lacions avisades amb més de 24 hores d'antelació, no tindran cap prejudici. Així i tot, agraïm que es faci tan aviat com es pugui per poder avisar a algú de la llista d'espera.
  • Oferim una exempció de càrrec per cancel·lació per única vegada per pacient en virtut de la qual pot cancel·lar una sessió en menys de 12 h, entenent qualsevol imprevist a la vida personal i/o professional d'aquest.
  • Les cancel·lacions que NO avisin en menys de 24 hores hauran d'abonar la visita totalment, via transferència bancària o a l'establiment, en un termini de cinc dies laborables. Quan el pacient hagi abonat l'import, podrà tornar a sol·licitar una altra cita. Si la visita fos d'abonament, es donarà per realitzada la sessió.
  • Tan sols no s'aplicaran aquestes condicions, si existeix una causa de força major, accident o malaltia greu o urgent que no ens permeti avisar en aquest temps. Sempre que siguin justificades per escrit d'organismes oficials (justificants mèdics).
  • No seran justificables motius com: no localitzo la consulta, canvis o imprevistos laborals, familiars o personals així com oblits per part del pacient.

 

Treballem per donar la millor atenció possible. Som seriosos amb la nostra feina i respectuosos amb els nostres pacients i desitgem ser correspostos de la mateixa manera.

Fem perquè no s'hagi d'aplicar aquesta política de cancel·lació.